Apotheekhoudend huisarts RL Kornelis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0475 551252
Telefoonnummer: 0475 551252
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Medewerkers

RL Kornelis

RL Kornelis
Apotheekhoudend huisarts

Dhr. Kornelis is huisarts sinds 1984. Sinds september 1985 is hij werkzaam in de praktijk in zowel Stevensweert als Roosteren. 

Als huisarts is dhr. Kornelis deskundig en breed georiënteerd. Om een zo compleet mogelijk aanbod aan zijn patiënten te kunnen bieden, heeft hij zich binnen bepaalde gebieden extra gespecialiseerd, zijnde;

  • Farmacie: Vanwege de direct aan de praktijk gekoppelde apotheek is de kennis van de geneesmiddelen, zonder extra tussenpersoon, direct aanwezig.
  • Oogheelkunde: CHBB- geregistreerd, hetgeen betekent dat de benodigde apparatuur aanwezig is om oogonderzoek in de praktijk te verrichten, dat inhoudelijk verder gaat dan in de gemiddelde huisartsenpraktijk. Daarnaast beoordeelt dhr. Kornelis fundusfoto's van diabetespatiënten. 
  • Reizigersgeneeskunde: CHBB- geregistreerd, hetgeen betekent dat de praktijk een geregistreerd vaccinatiecentrum is. Hierdoor zijn alle benodigde adviezen en vaccinaties met betrekking tot buitenlandse reizen voorhanden. 
  • Kleine chirurgie: De meeste kleine chirurgische ingrepen kan dhr. Kornelis onder plaatselijke verdoving zelf in de praktijk verrichten. 
  • Gynaecologie: Dhr. Kornelis heeft ervaring binnen de gynaecologie waardoor hij kundig is in, onder meer, het plaatsen van spiraaltjes. 
Dr. M. Ickenroth

Dr. M. Ickenroth
Huisarts

Op de maandag en donderdag is Dr. Ickenroth, huisarts, werkzaam in de praktijk. 

U kunt een afspraak maken op haar spreekuur via de praktijkassistentes.

Mw. Ickenroth is een kundige en geïnteresseerde huisarts. Ze is bovendien gepromoveerd in 2013. De titel van haar proefschrift is "Testing self-tests: Diagnostic zelf-testing for cholesterol and diabetes". 

Nicole Aelmans

Nicole Aelmans
Apothekersassistente en Doktersassistente

Bij Nicole kunt u terecht met al uw vragen.

Ook kunt u bij haar een afspraak maken voor oa. bloedprikken, vaccinaties, oren uitspuiten

Celine Keulers

Celine Keulers
Doktersassistente

Celine is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en afwisselend op donderdag en vrijdag ochtend van 8.00 uur tot 15.00 uur. 

U kunt haar bellen om een afspraak te maken voor het spreekuur of voor een aanvraag voor een visite van 8.30 tot 10.00 uur.

Zij heeft een telefonisch spreekuur van 11.30 tot 12.30 uur. Hier kunt u uitslagen van onderzoeken opvragen en al uw overige vragen stellen. Celine zal zo nodig met de huisarts overleg plegen en u op een later tijdstip terugbellen. Ook kan ze u laten terugbellen door de huisarts.

Ook kunt u bij haar terecht voor bloedprikken, injecties, oren uitspuiten, ecg, spirometrie, doppler onderzoek van de bloedvaten, hechtingen verwijderen, uitleen bloeddrukmeter.

Jos Kettenis

Jos Kettenis
Apothekersassistente

Jos werkt meestal op woensdagochtend en om de week op donderdag of vrijdagochtend in de praktijk en daarnaast vervangt zij Nicole

Charlotte Moor

Charlotte Moor
Praktijkondersteunster GGZ

Charlotte Moor is Praktijkondersteunster ggz en werkt nauw samen met uw huisarts. Indien u problemen ervaart van psychische aard, kunt u bij Charlotte terecht om samen te kijken op welke manier uw klachten het beste kunnen worden aangepakt. Tijdens een eerste kennismaking bespreekt u met haar wat er aan de hand is en welke factoren een rol spelen. Charlotte zal vervolgens met behulp van een vraagverhelderingsgesprek en eventuele inzet van een psychologische test via internet ( Telepsy) de eerste screening doen, die meer duidelijkheid kan geven over uzelf en uw klachten.
Daarna kan zij in de meeste gevallen de ( kortdurende) hulpverlening oppakken. In de praktijk blijkt dat een of enkele gesprekken vaak voldoende zijn om op eigen kracht verder te kunnen.
Als er meer specifieke hulp nodig is, kan zij u doorverwijzen naar een eerstelijnspsycholoog of naar andere vormen van hulpverlening die meer geschikt zijn voor uw situatie.
U kunt met Charlotte afspreken dat zij u met de hulp blijft volgen.
Aan deze gesprekken met Charlotte zijn geen kosten verbonden.
Charlotte is aanwezig op dinsdag van 13.00-16.30 uur en donderdag van 8-12 uur in Stevensweert en op dinsdagochtend van 8.00-12.00 uur in Roosteren

 

 

 

Maartje Wolters
Praktijkondersteunster Ouderenzorg

Maartje Wolters is praktijkondersteunster ouderenzorg. Zij bezoekt thuiswonende ouderen en kan dan een goede indruk krijgen of er voldoende ondersteuning is in de thuissituatie. Zij bekijkt of er meer hulp aangeboden dient te worden en zet dit in overleg met de patient en de huisarts in gang.

Linda Verhaegh

Linda Verhaegh
Dietiste

Linda is dietiste bij de Zorggroep, afdeling Groene Kruis Voeding en Dieet en heeft 1 woensdagmiddag per maand spreekuur in de praktijk in Stevensweert.

Via de Klantenservice van de Zorggroep kunt u een afspraak maken op haar spreekuur. Het telefoonnummer is 077-3739253

Er zijn geen kosten verbonden aan consulten bij haar, indien u onder controle staat bij de praktijkverpleegkundige ivm. diabetes mellitus.